Diablo 3


Cum am mentionat si la Starcraft 2 , sunt un fan Activision-Blizzard , asa ca , ar fi o discriminare din partea mea sa scriu despre Starcraft 2 si sa nu scriu despre Diablo 3 , joc care de asemenea il astept cu nerabdare.

Douăzeci de ani au trecut de când lorzii demonici Diablo , Mephisto şi Baal au trecut peste lume pentru a o distruge şi memoria celor care au luptat cu aceste forţe dispare cu încetul.
Când Deckard Cain se întoarce la ruinele din Tristram Cathedral căutând indicii pentru a învinge noi forţe ale acestor timpuri un vestitor al morţii cade din ceruri , lovind acelaşi loc pe unde a intrat Diablo pe această lume. Focul din cer trezeste alte forţe diabolice străvechi şi cheamă eroii Sanctuarului să apere lumea muritorilor împotriva puterilor din iad din nou.

Jocul a fost “aproape” confirmat că va ieşi în anul 2010 , un oficial blizzard a declarat că vor pune pe piaţă câte un joc pe an , nu amândouă în acelaşi an şi ştim deja că starcraft 2 va ieşi cel mai probabil în 2009 , asta amânând Diablo3 până în 2010 din nefericire.

Conform diablo3.com 3 clase sunt confirmate până în momentul de faţă , desigur vor fi mai multe în curând. Acele clase sunt Barbarian , Witch Dictor şi Wizard.

Celelalte clase nu au fost confirmate dar s-a confirmat că următoarele clase din jocurile precedente nu vor apărea în Diablo 3 dar există posibilitatea ca ele să apară în una din expansiunile din viitor : Amazon, Assassin, Druid, Necromancer, Paladin, Sorceress

Iniţial nu a fost plănuit să fie vreun caracter importat din Diablo 2 , barbarianul s-a născut în Diablo 3 fiind un caracter asemănător ca aparenţe şi skilluri. Astfel developerii au început să îl numească Barbarian şi au decis să îi ofere numele vechi. Cu toate astea nu se ştie care a fost numele original.

Caracterul este acelaşi din Diablo 2 ca design , mai bătrân cu 20 de ani şi are o personalitate în acest joc. În istoria lui , l-a învins pe Baal doar să afle de la Tyrael că Worldstone-ul a fost corupt şi trebuie să fie distrus. O dată cu distrugerea Worldstone-ului a căzut şi muntele Arreat astfel distrugând ce a mai rămas din armata lui Baal şi salvând meleagurile de invazia lor. Cu 20 de ani mai târziu când are loc acţiunea din Diablo 3 , meleagurile barbarianului sunt în mare parte părăsite şi tot ce a mai rămas din muntele Arreat , fostul simbol şi sursă de forţă spirituală a barbarienilor, este un crater imens.Aceste evenimente au devastat cultura barbarienilor pentru că ei îşi regăseau identitatea şi mândria culturală în protejarea Worldstone-ului din munte. Ei şi-au părăsit meleagurile venind spre Sanctuar luptând încontinuu cu forţele răului intrun efort de a scăpa de durerea amintirilor despre casa lor distrusă.

Este o clasă care provine din junglele Trojan situate la sud-vest de Kurast , din regiunea numită Teganze. Seamănă cu un demon întâlnit în Diablo 2 şi judecând după skillurile care le are se aseamănă unui Necromancer. Ei posedă un număr de vrăji de mind control , abilitatea de a summona şi controla servitori morţi şi o varietate de skilluri care fac damage.
Cum spuneam , această clasă provine din junglele din Trojan unde are loc al3lea act din Diablo 2. Triburile din acele zone cred în “Mbwiru Eikura” care înseamnă pământul neformat , această credinţă spune că adevărul este ascuns în spatele celui care îl experimentam de obicei. Ceremoniile lor importante cuprind sacrificii pentru forţa zeilor care locuiesc pe pământul neformat.
Witch doctorii îşi pot antrena minţile pentru a percepe acea realitate în care ei cred, printr-o combinaţie de ritualuri şi folosind rădăcini şi ierburi speciale găsite în junglă. Starea în care intră pentru a interacţiona cu acea lume este numită “Ghost Trance”.
Pe lângă această credinţa , ei mai cred în filozofia de auto-sacrificiu şi non-individualitate punând binele tribului înaintea nevoilor personale.

Wizardul este un caster pur foarte similar cu Sorcererul din Diablo 2 şi conform spuselor lui Jay Wilson , oficial blizzard , asta a fost şi ideea de bază pentru wizard , au creat o versiuni îmbunătăţită a vechiului caracter , astfel putând să-i ofere o variaţie de vrăji noi.
Nu este mult de spus despre această clasă , nu pare să aibă o poveste care să merite menţionată , wizardul este doar un sorcerer mai diabolic , care nu respectă regulile oamenilor lui , şi învăţa vrăji periculoase şi interzise. De asemenea am observat că printre skillurile care le posedă are puterea de a încetini timpul într-o zonă din jurul lui , skill care-mi aminteşte de cronosfera eroului “Faceless Void” din Dota, oare e împrumutată ideea de acolo ?

Şi să nu uit , câteva screenshoturi.

Advertisements
Published in: on 14/02/2009 at 15:45  Leave a Comment  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://blezar.wordpress.com/2009/02/14/diablo-3/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: