Atenţie la doctori!

doctori

Marcel Carnaru
Un doctor ginecolog la Spitalul Judeţean Argeş plictisit fiind acasă , a hotărât să bea până la nivelul în care să nu mai fie conştient de ce face , să se urce în maşină şi să pornească spre spitalul în care lucrează cu toate că locuia la nici 100 metri , pentru a face o operaţie de cezariană.

Spre norocul viitoarei victime a acelui om , paznicii spitalului au observat că doctorul este într-o stare avansată de ebrietate refuzandu-i accesul în spital şi au chemat poliţia.

Atunci doctorul s-a urcat înapoi în maşină , nu înainte de a scuipa şi arunca o serie de injurii la adresa agenţilor de pază , şi a pornit spre casă.

Frumoasele efecte ale băuturii nu l-a lăsat să ajungă la destinaţie , în chimb el a lovit o maşină de poliţie! De asemenea , ca orice beţiv orgolios a refuzat să fie verificat cu alcooltestul fiind nevoie să fie dus la spital pentru a recolta probe biologice.

Şi să punem şi cireaşă pe tort , doctorul are o istorie de cerut mită de la pacienţi.
-Cu doctori ca el , cine are nevoie de criminali ?

Advertisements
Published in: on 14/02/2009 at 17:10  Comments (4)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://blezar.wordpress.com/2009/02/14/atentie-la-doctori/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

  1. E trist sa auzi asemenea intamplari oameni care au nenumarate facultati fac asemenea lucruri….ma gandesc oare ce ar fi facut acel doctor daca ar fi ajuns in sala de operate :O doamne fereste…..parerea mea este ca ar trebui o pedeapsa speciala pentru aceste persoane,care au in mana lor viata a altor persoane….

  2. Conform Protv , conducerea spitalului va cerceta întâmplările şi(dacă nu vor reuşi să acopere acţiunile domnului doctor cum au făcut şi cu cazurile de mită)dacă se va constata că este adevărat ce s-a întâmplat va lua măsuri (o scădere de salar de 10% bănuiesc)

  3. Romania ce-ai vrea… uni beau si la lucru.

  4. Newsflash în cazul “Hic!..What’s up doc?” Doctorul Carnaru a fost găsit VINOVAT şi aspru sancţionat cu 10% din salar pe timp de un an , exact cum bănuiam!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: